zooman2006@GMail.com

Monday, December 11, 2006

Ολυμπιακός - Ελληνικό ποδόσφαιρο και φρούδες ελπίδες



Υπο normal συνθήκες το χτεσινό 3-2 μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Ελληνικο ποδόσφαιρο! Ποιος είπε οτι δεν πρέπει να χάνουν οι 3 μεγάλοι απο οποιαδήποτε άλλη μικρότερη ομάδα???

Γιατί μονο ετσι μπορεί να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και το θέαμα...Αλλά εχει ερθει ο αποκλεισμός της ομάδας απο την Ευρώπη και η μουρμούρα του κόσμου ειναι δικαιολογημένη!Βέβαια κανείς δεν εξετάζει πως φτάνουμε σε αυτο το φρικαλέο θέαμα/αποτέλεσμα (Εσωτερικό: διαιτησίες, οργάνωση, προβλήματα διοικητικά... - Εξωτερικό: ποιότητα εθνικού πρωταθλήματος, ποιότητα παικτών, αριθμός παιγνιδιών -ελληνικές / ευρωπαϊκές ομάδες)

Δεν γίνεται να παίζεις στην Ευρώπη με Πάντο, Μάριτς και Κωστούλα, όπως δεν γίνεται να παίζεις στην Ελλάδα με βοήθειες διατησίας ή να παίζεις σε γήπεδα με κακό αγωνιστικό χώρο μπροστά σε 2-3,000 θεατές (εκτος Αττικής)

Επειδή κάποιοι θα σκεφτούν και που είναι η ευθύνη του Νορβηγού??

Ναι ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ! Γιατί εχει το καλύτερο εμψυχο δυναμικό (στην Ελλάδα) αλλά δείχνει κακή διαχείριση (κολλάει σε σχήματα, κολλάει σε παικτες) αλλά και ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ζήτησε και άλλους καλημερίζει στου ΡΕΝΤΗ....Αυτααααα!!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ετυχε να εχουμε φανατικους ολυμπιακους στο σπιτι εχτες και αναγκαστικά ειδα τον αγώνα...οταν μπήκαν τα 2 πρώτα γκόλ ειπα "Καλα καλα...υπομονή, ο αγώνας θα διαρκέσει 100λεπτά για να μπορεσει ο ολυμπιακός να βάλει 3 γκολ....ολο και κάτι θα γινει..."

14:38

 
Anonymous Anonymous said...

Είμαστε κι εμείς, αλλά είσαστε κι εσείς... :P
Καλή εβδομάδα :)

16:17

 
Blogger zouri1 said...

καλυτερα να εχανε χθες ο ολυμπιακος,μπας και γινοτανε κατι.Ειμαι υπερ του να καψουνε τα παντα για να σπρωξουνε τα πραγματα.

20:05

 

Post a Comment

<< Home