zooman2006@GMail.com

Monday, March 31, 2008

Εχουμε δεί πολλά... αλλά και αυτό?????????????

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΓΕΙΤΟΝΕΣ:
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ....
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΙΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ...ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ - (ΩΣ ΑΡΧΑΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ???) ΤΗΝ ...ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ... ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ .. ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ....

...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!

10 Comments:

Blogger brexians said...

EMENA ZOOMAN ALLA MOUPANE KAI ALLA DIAVASA...
GIA NADOUME TI THA DOUME!!!!

19:08

 
Anonymous Anonymous said...

Χωρίς πλάκα, όντως η σβάστικα είναι πολύ παλιό σύμβολο και πράγματι έχει καταγωγή από την Ινδία κατά μία εκδοχή. Κατά άλλους πολιτισμούς θεωρείται σύμβολο του ήλιου, ενώ κατά τον Ινδικό πολιτισμό θεωρείται σύμβολο του φιλήδονου και υπό αυτή την έννοια μπορεί να σηματοδοτεί τη χαρά της ζωής. Ομως σήμερα είναι φορτισμένη για τους Ευρωπαίους τουλάχιστον με την έννοια του ναζισμού επειδή χρησιμοποιήθηκε σαν σύμβολο του. Ο Βίλχελμ Ράιχ στην κοινωνιολογία του φασισμού εξηγεί για ποιο λόγο επιλέχθηκε σκόπιμα το συγκεκριμένο σύμβολο, το οποίο είναι τρόπον τινά και αρχετυπικό, δηλαδή από τα αποτυπωμένα στη συλλογική συνείδηση. Στην Ινδία μάλλον ακόμα και σήμερα δεν έχουν προκατάληψη επειδή δεν έχει την ίδια φόρτιση για εκείνους και είναι από τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται και σε κινήσεις χορού όπως το Μπάρατα Νάτυαμ που χορεύει η Λήδα Σάνταλα, κόρη της παλιάς ηθοποιού Σμάρως Στεφανίδου. Στη σημαία όμως που χρησιμοποιήθηκε, επειδή δεν γνωρίζω τι παίζεται, μάλλον χρησιμοποιήθηκε με άλλη συμβολική φόρτιση. Δεν βλέπω και ποια είναι τα πρόσωπα που έχει επάνω, ούτε σε ποια χώρα ανήκει, πέρα από το ότι θυμίζει την ελληνική σημαία.

01:01

 
Anonymous Anonymous said...

Mμμ, έκανα κλικ και είδα από κοντά ότι κάτω γράφει Σκόπια. Τι είναι αυτό; Δική τους προπαγάνδα; Και με ποιο σκεπτικό. Πάντως αν ψάξεις εγκυκλοπαίδεια θα βρεις για τη σβάστικα. Πολλά αρχαϊκά αγγεία την έχουν ζωγραφισμένη επάνω, ενώ στην Αθήνα ένα κτίριο που έχει κτισθεί πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τα κάγκελα του είναι διακοσμημένα με σβάστικες. Βλέπεις τότε ακόμα δεν το είχε χρησιμοποιήσει ο Χίτλερ.

01:05

 
Blogger Zooman said...

@δημήτρη
Ακου που σου λέω, τα εσωτερικά τους προβλήματα είναι άλλης ...εθνότητος.

@coolplatanos
Με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για την συμμετοχή σου.

13:06

 
Blogger brexians said...

to xerw!!! giauto sou lew oti alla moupane kai alla diavasa na prosthesw alla xerw egw

13:36

 
Anonymous Anonymous said...

ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ.ΠΑΛΙΑ....! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΣ".ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ή ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ!ΑΝΤΕ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!

13:28

 
Blogger Zooman said...

@ Τονια: Αλήθεια είναι αυτό περί παρεξηγημένης Δημοκρατίας!! για αυτό θα έλεγα να τους κλείναμε 2-3 κάνουλες οικονομικές για να δουν τι σημαίναι φυστίκι...Πάντως όπως είχα γράψει τα πραγματικά τους προβλήματα τους έχουν άλλη πηγή, διαφορετικής εθνότητος!

15:48

 
Anonymous Anonymous said...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ Π.Γ.Μ.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ) ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ! ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!

16:36

 
Anonymous Anonymous said...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Π.Γ.Δ.Μ ΕΝΝΟΟΥΣΑ:) ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ!SOOOOOOOORYYYY

16:38

 
Anonymous Anonymous said...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ,ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ...!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Π.Χ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΙΑ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΙ`ΑΥΤΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΓΙ`ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!:))))

16:49

 

Post a Comment

<< Home