zooman2006@GMail.com

Sunday, September 17, 2006

ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ

Δεν γράφω κατι καινούργιο για όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, αλλά αφου το νοιώθω 'δυνατά' μέσα μου θα το βγάλω και εγω..
Για άλλη μια φορά λοιπόν δείξαμε (αγωνιστήκαμε γερά!!!) σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, οτι είμαστε ενας καλοραμμένος σάκος του box για να δεχόμαστε πολλά χτυπήματα χωρίς να ανοίγει να ανοίγει ούτε μία ραφή (του σάκου)!!
Το ποδόσφαιρό μας είναι πολύ -μα πάρα πολύ- πίσω... Κάθε φορά λέμε οτι πιάσαμε πάτο, αλλά έρχονται οι ομάδες και μας αποδεικνύουν οτι η επιστήμη προχωράει και συνεχώς ανακαλύπτουν μεγαλύτερα βάθη για να νοιώθουμε πιο κρύο (κάνει πολύ κρύο εκει κάτω..)
Ποια super liga και κολοκύθια?? Μηδενικές εγκαταστάσεις, μηδενικές υποδομές, μηδενική ποδοσφαιρική παιδεία...
Παίζεις με την Valencia και πέρα απο δεκα λεπτά -συνολικά- σκέφτεσαι να πάνε τα παιδιά για κανα ψάρεμα γιατι δεν τους πάει..
Παίζεις με την Milan και σε ρυθμό ρελαντί με ελλείψεις φεύγεις με ενα 3-0 και νοιώθεις οτι πρέπει να φύγεις γρήγορα απο την περιοχή του Μιλάνου για να μην σε φωνάξουν και σου πούν να παιξεις λίγο ακόμα και φάς κανα-δυό ακόμη..
Παίζεις με την ...Metalurg ή κάπως έτσι -σαν να λέμε Προοδευτική (συμπαθάτε με)- και φέρνεις ΙΣΟΠΑΛΙΑ....
Μια χαρά είναι στο χωριό τελικά! Ούτε άγχος, ούτε φανάρια, ούτε κίνηση, ούτε καυσαέρια, ούτε ανταγωνιστικά ακριβά αυτοκίνητα, αλλά πολύ κουτσομπολιό για το σπίτι του Κυρ-Γιάννη παραδίπλα!!!...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

asemas re kologavre

18:10

 
Blogger Zooman said...

Mou mirizei thodoros...

18:16

 

Post a Comment

<< Home