zooman2006@GMail.com

Sunday, December 31, 2006

Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Καλή Χρονιά σε όλους με 2007 ή και λίγο λιγότερες ευχές, που να γίνουν πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, December 20, 2006

Χριστούγεννα 2006



Ποιος δεν στόλισε?????

Tuesday, December 12, 2006

Κεραυνός Mc Queen!!!!


ε-ε-ε-ε ερχεται!!!
Μια απο τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων (ο Θεος να τα κάνει κινούμενα! να'ναι καλά οι ηλ. υπολογιστές!!) μας έρχεται αυτές τις μέρες σε DVD!!
Εχω την εντύπωση πως χαίρομαι ίσως το ίδιο με τα αγόρια μου - ισως και λίγο περισσότερο!!
Μια ιστορία που πλάθει χαρακτήρες και σεβασμό των νέων (και μη μου την μπαίνεις γιατί τα ξέρω ολα!) προς τους μεγάλους και έμπειρους!

Monday, December 11, 2006

Ολυμπιακός - Ελληνικό ποδόσφαιρο και φρούδες ελπίδες



Υπο normal συνθήκες το χτεσινό 3-2 μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Ελληνικο ποδόσφαιρο! Ποιος είπε οτι δεν πρέπει να χάνουν οι 3 μεγάλοι απο οποιαδήποτε άλλη μικρότερη ομάδα???

Γιατί μονο ετσι μπορεί να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και το θέαμα...Αλλά εχει ερθει ο αποκλεισμός της ομάδας απο την Ευρώπη και η μουρμούρα του κόσμου ειναι δικαιολογημένη!Βέβαια κανείς δεν εξετάζει πως φτάνουμε σε αυτο το φρικαλέο θέαμα/αποτέλεσμα (Εσωτερικό: διαιτησίες, οργάνωση, προβλήματα διοικητικά... - Εξωτερικό: ποιότητα εθνικού πρωταθλήματος, ποιότητα παικτών, αριθμός παιγνιδιών -ελληνικές / ευρωπαϊκές ομάδες)

Δεν γίνεται να παίζεις στην Ευρώπη με Πάντο, Μάριτς και Κωστούλα, όπως δεν γίνεται να παίζεις στην Ελλάδα με βοήθειες διατησίας ή να παίζεις σε γήπεδα με κακό αγωνιστικό χώρο μπροστά σε 2-3,000 θεατές (εκτος Αττικής)

Επειδή κάποιοι θα σκεφτούν και που είναι η ευθύνη του Νορβηγού??

Ναι ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ! Γιατί εχει το καλύτερο εμψυχο δυναμικό (στην Ελλάδα) αλλά δείχνει κακή διαχείριση (κολλάει σε σχήματα, κολλάει σε παικτες) αλλά και ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ζήτησε και άλλους καλημερίζει στου ΡΕΝΤΗ....Αυτααααα!!