zooman2006@GMail.com

Monday, September 17, 2007

EURO BASKET 2007






Εχω την εντύπωση οτι σε αυτο το Euro είχαμε να παλέψουμε με πολλές αντίξοες συνθήκες.

Απουσίες Φωτση και Σχορτσα, άκρως σημαντικές!
Το πρωτάθλημα έγινε στην χώρα που πέρσι μας νίκησε σε ενα ματς που οσες φορές και να ξαναγίνει δεν θα είχε το ιδιο αποτέλεσμα και την ίδια εμφάνιση για εμας. Αυτό μας φόρτιζε πολύ παραπάνω απο την ώθηση που θέλεις για να κερδίζεις..
Στο κρίσιμο μάτς με την Ισπανία για τους 4, είχαμε μια ομάδα απέναντί μας που απο το σημείο που κατάλαβε ποιός ηταν το αφεντικό στο παρκέ έκανε ΟΤΙ μπορούσε για να πάρει Oscar Α' & Β' ανδρικού ρόλου, αλλά και Α' γυναικείου!!! (Garbajosa)
Το μπάσκετ που παίξαμε, ειχε ψυχή (όπως πάντα) αλλά επιθετικά είχαμε απο δέκατα ως και υψηλότατο πυρετό, κατι που φάνηκε αισθητά σε κάποια ματς.

Ανάβαμε τα τσιγάρα το ένα μετά το άλλο, κοιτάγαμε να κρατάμε τις προλήψεις (κάτσε εκει, έλα να αλλάξουμε θέση γιατί τώρα παμε καλύτερα!!), ψάχναμε για υπογλώσσια σε αρκετά ματς (Ρωσσία, Σλοβενία)

Έπεσε η αυλαία, θα πάμε να παίξουμε προ-ολυμπιακό τουρνουά για να πάμε στο Πεκίνο και η ζωη συνεχίζεται.

Η σκέψη που πιστεύω οτι κυριαρχεί μέσα μας πάντως είναι οτι:



ΟΛΗ Η ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!!!!



3 Comments:

Blogger zouri1 said...

απλα αξιζαμε την 4η θεση.Για μεχρι εκει ημασταν(στην καλυτερη περιπτωση)

17:22

 
Blogger Zooman said...

Δεν διαφωνώ, αλλά πολλές φορές η μπάλλα (οποιο χρώμα θέλεις) είναι πουτάνα! Ο Γκασολ με μας ειχε 90% στις βολές και χτες με την Ρωσία είχε κατω απο 50%!!!! Για γύρνα τα ματς και ποιος θα ήταν στον τελικό..
Η Ρωσσία βέβαια μάλλον δικαιούται την 1η θέση!!!

21:07

 
Anonymous Anonymous said...

Τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και να μην έχουν άλλα στο μυαλό τους και από μετάλλια υπάρχουν μπόλικα ;)

19:31

 

Post a Comment

<< Home