zooman2006@GMail.com

Wednesday, September 19, 2007

Καλή Αρχή...

Καλή αρχή κάναμεεεε!!!!!!!

Βλέπαμε χτες το ματς με 2 φίλους και αναρωτιόμασταν πως ειναι δυνατόν εμείς οι αδαείς απο ποδοσφαιρική προπονητική να έχουμε πει απο το 60' και μετά, οτι όπως πάει θα το φάμε το γκολάκι, ξυπνώντας μέσα μας κακές αναμνήσεις με κάτι φαντάσματα να αιωρούνται απο πάνω μας..... και ο πλέον αρμόδιος να ρίχνει ζεμπεκιές πάνω κάτω στον πάγκο!!!

Ναι δεν εχει ματς η ομάδα, σφιγμένη, δεν εχουν λυθεί τα πόδια...οκ και???? πρέπει να παίξεις με 1 ΜΟΝΟ αλλαγή και αυτή στο 80' !!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ....ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ...ΤΑΚΗ!!!!!!!



ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ....ΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΑΤΣΙΟ, ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ...ΤΑΚΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!



ΑΜΑ ΠΙΑΑΑΑΑ!!

Monday, September 17, 2007

EURO BASKET 2007






Εχω την εντύπωση οτι σε αυτο το Euro είχαμε να παλέψουμε με πολλές αντίξοες συνθήκες.

Απουσίες Φωτση και Σχορτσα, άκρως σημαντικές!
Το πρωτάθλημα έγινε στην χώρα που πέρσι μας νίκησε σε ενα ματς που οσες φορές και να ξαναγίνει δεν θα είχε το ιδιο αποτέλεσμα και την ίδια εμφάνιση για εμας. Αυτό μας φόρτιζε πολύ παραπάνω απο την ώθηση που θέλεις για να κερδίζεις..
Στο κρίσιμο μάτς με την Ισπανία για τους 4, είχαμε μια ομάδα απέναντί μας που απο το σημείο που κατάλαβε ποιός ηταν το αφεντικό στο παρκέ έκανε ΟΤΙ μπορούσε για να πάρει Oscar Α' & Β' ανδρικού ρόλου, αλλά και Α' γυναικείου!!! (Garbajosa)
Το μπάσκετ που παίξαμε, ειχε ψυχή (όπως πάντα) αλλά επιθετικά είχαμε απο δέκατα ως και υψηλότατο πυρετό, κατι που φάνηκε αισθητά σε κάποια ματς.

Ανάβαμε τα τσιγάρα το ένα μετά το άλλο, κοιτάγαμε να κρατάμε τις προλήψεις (κάτσε εκει, έλα να αλλάξουμε θέση γιατί τώρα παμε καλύτερα!!), ψάχναμε για υπογλώσσια σε αρκετά ματς (Ρωσσία, Σλοβενία)

Έπεσε η αυλαία, θα πάμε να παίξουμε προ-ολυμπιακό τουρνουά για να πάμε στο Πεκίνο και η ζωη συνεχίζεται.

Η σκέψη που πιστεύω οτι κυριαρχεί μέσα μας πάντως είναι οτι:



ΟΛΗ Η ΤΡΕΛΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!!!!



Sunday, September 16, 2007

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...








Τελειώσαμε και με αυτές τις εκλογές....Αντε να περάσει καμμια εβδομάδα να τα συζητάμε, να ορκιστούνε, να, να, να και πάλι μεσα τα κεφάλια μετά απο τις ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.....




___________________________________________________________________




Ασχετο μεν, αλλά αλλο ένα θλιβερό γεγονός χτες...
Επεσε ελικόπτερο στην Σκωτία με 4 επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ενας ηταν ο Colin McRae, 2 παιδακια και ενας φίλος του...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!)
ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ...




ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ......


Thursday, September 06, 2007

ΕΦΥΓΕ Ο LUCIANO PAVAROTTI....




Μόλις έμαθα οτι έφυγε ο μεγαλυτερος (κατα την γνώμη μου) τενόρος της σύγχρονης μουσικής ιστορίας!
Αμέτρητες οι στιγμές γαλήνης που μας έδωσε μέσα απο τις ερμηνείες του, αμέτρητα τα κονσέρτα που έδινε ως Pavarotti and friends για φιλανθρωπικούς σκοπούς με καλλιτέχνες απο όλο τον κόσμο, είχε λάβει μετάλλιο απο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την προσφορά του υπέρ των προσφύγων, γεννήθηκε το 1935 και πέθανε στην Modena σήμερα 6/9/2007.

Θα είναι πάντα μαζί μας μέσα απο τις ερμηνείες του