zooman2006@GMail.com

Thursday, September 28, 2006

Στο δρόμο που χαράζει ο Ζούρι!

Monday, September 25, 2006

Επαγγελματικοί Προσδιορισμοί!

ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή Μουπέφτη
Τούρκος ποδοσφαιριστής: Μεσούτ Ταβάζ
Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ Ταρίφ
Ιάπωνας νεκροθάφτης: Νασουσίρο Τοκασόνι
Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβι Τοκαδρόνι
Λατινοαμερικάνος ιδιοκτήτης μπαρ: Κάρλος Εχομπάρ
Νικαραγουανός τεμπέλης: Σαντινύστα Πούχο
Ρουμάνα ορθοπεδικός: Κάκοσι Μινίσκου
Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα Παζάρεβα
Ρωσίδα τραβεστί: Ταρχίδια Νάκοβα
Ινδιάνος καταδρομέας: Μεγάλο Πεύκο
Αμερικανός πορνοστάρ: Τζον Χόστον
Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι Μασταφίνι
Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-Ντολόρες Πάρτον Κεκούνατον Όρες
Ιταλός gay πορνοστάρ: Αντόνιο Τονπέρνι
Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ Μισέλ Σεπιντό Καλά
Ισπανός φοβιτσιάρης: Αντόνιο Εκλασαμέντες
Βραζιλιάνος πορνοστάρ: Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος
Κινέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι Κουναμούτο
Βουλγάρα πλαστική χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα

Friday, September 22, 2006

Κόλαση!

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα: ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά.Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι. - Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη!Όπου φύγει-φύγει ο Ρωμιός......Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια.Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη.Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει "ΟΑΣΗ".- Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει.....Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους...... Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει...Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.- Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα...Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια..... Γενικώς, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος....- Τι γίνεται εδώ;! ρωτά.- Aσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά. - Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε......
- Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα . Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια......

Thursday, September 21, 2006

Ποιός θέλει βόλτα?

Ευγενικη χορηγία για το salonaki!
Να έχουμε να καθομαστε ρε παιδίμου!!!

Wednesday, September 20, 2006

Παιδιά!!














Ζήτω η παραμυθοζωή!!

F1 - Κωνσταντινούπολη

Τα λαμόγια φτηνά την γλίτωσαν (γιατί αραγε???)
5 μυρια δολλάρια ουτε καν ευρώ!!!
Θα τα βγάλουν του χρόνου απο τα περίπτερα εξω απο την πίστα, που όμως μου έιπε μια ψυχή(!) ήταν και μικρά...

http://www.contra.gr/Motorsport/World/Formula1/129705.html

http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=130381

Βουκουρέστι 2


Θα ηθελε κανείς δωμάτιο? Υπάρχει διαθεσιμότητα για 1-2...

Tuesday, September 19, 2006

Βουκουρέστι


Καθε φορά που ερχομαι στο Βουκουρέστι μου φαίνεται και καλύτερο.
Η πόλη, αν εξαιρέσεις τις 'δύσκολες' συνοικίες - που όλες οι πρωτεύουσες του κόσμου έχουν- βγάζει μια αίγλη απο το ΔΥΣΚΟΛΟ παρελθόν και θυμίζει μια παλιά star που αναζητεί ξανά τα φώτα της δημοσιότητας..
Τα παλιά κτίρια είναι πανέμορφα και βλέποντας το ανάκτορο του Τσαουσέσκου αναρωτιέσαι για την μιζέρια του κομμουνισμού..

Sunday, September 17, 2006

ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ

Δεν γράφω κατι καινούργιο για όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, αλλά αφου το νοιώθω 'δυνατά' μέσα μου θα το βγάλω και εγω..
Για άλλη μια φορά λοιπόν δείξαμε (αγωνιστήκαμε γερά!!!) σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, οτι είμαστε ενας καλοραμμένος σάκος του box για να δεχόμαστε πολλά χτυπήματα χωρίς να ανοίγει να ανοίγει ούτε μία ραφή (του σάκου)!!
Το ποδόσφαιρό μας είναι πολύ -μα πάρα πολύ- πίσω... Κάθε φορά λέμε οτι πιάσαμε πάτο, αλλά έρχονται οι ομάδες και μας αποδεικνύουν οτι η επιστήμη προχωράει και συνεχώς ανακαλύπτουν μεγαλύτερα βάθη για να νοιώθουμε πιο κρύο (κάνει πολύ κρύο εκει κάτω..)
Ποια super liga και κολοκύθια?? Μηδενικές εγκαταστάσεις, μηδενικές υποδομές, μηδενική ποδοσφαιρική παιδεία...
Παίζεις με την Valencia και πέρα απο δεκα λεπτά -συνολικά- σκέφτεσαι να πάνε τα παιδιά για κανα ψάρεμα γιατι δεν τους πάει..
Παίζεις με την Milan και σε ρυθμό ρελαντί με ελλείψεις φεύγεις με ενα 3-0 και νοιώθεις οτι πρέπει να φύγεις γρήγορα απο την περιοχή του Μιλάνου για να μην σε φωνάξουν και σου πούν να παιξεις λίγο ακόμα και φάς κανα-δυό ακόμη..
Παίζεις με την ...Metalurg ή κάπως έτσι -σαν να λέμε Προοδευτική (συμπαθάτε με)- και φέρνεις ΙΣΟΠΑΛΙΑ....
Μια χαρά είναι στο χωριό τελικά! Ούτε άγχος, ούτε φανάρια, ούτε κίνηση, ούτε καυσαέρια, ούτε ανταγωνιστικά ακριβά αυτοκίνητα, αλλά πολύ κουτσομπολιό για το σπίτι του Κυρ-Γιάννη παραδίπλα!!!...

Thursday, September 14, 2006

ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ 2006!






ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΪΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!
ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ 'ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ' ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..
ΘΕΜΗ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Tuesday, September 12, 2006

Θα γράψει 8 ή θα φύγει με 7??



Mάλλον ο άνθρωπος που συντέλεσε τα μέγιστα για την αναγέννηση της scuderia, αποφάσισε να δώσει τέλος σε μια αθλητική καρριέρα που θα την ζήλευε ο καθένας, με 7 πρωταθλήματα (ελπίζω όχι 8!!) και με απιστευτα ρεκορ!

Ποτέ δεν ημουν απο τους λάτρεις του (μάλλον το αντίθετο!) αλλά είχε κερδίσει με το παραπάνω τον σεβασμό με τα επιτεύγματά του.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τί έκανε στον Hill to 1994 στην Αυστραλία (πήρε τον τίτλο), καθώς επίσης και τι έκανε στον Villeneuve στην πίστα του Jerez 3 χρόνια αργότερα με εκείνη την φονική τιμονιά..

Παρ'ολα αυτά σαφέστατα ήταν με διαφορά ο καλύτερος ολα αυτά τα χρόνια και τουλάχιστον οσον αφορά τους αριθμούς και τις στατιστικές δύσκολα θα τον ξεπεράσει κάποιος, και αναφέρομαι σε νουμερα γιατί αν ζούσε ο μάγος θα ηταν διαφορετικά τα γεγονότα σήμερα...

Monday, September 11, 2006

Σεπτεμβριος 11..


Ηταν μεσημέρι, οταν μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου για να μου πει τα συμβάντα -που ακόμη εκείνες τις στιγμές ηταν λιγάκι εως πολύ συγκεχυμένα - και είχα ανατριχιάσει μην μπορώντας να το πιστέψω..Βλέπετε δεν είχε περάσει ούτε μήνας που μαζί με όλους τους καλούς μας φίλους είμασταν στα Windows of the World (ο τελευταίος όροφος ενός απο τους δίδυμους) για φαγητό! Είχαμε νοιώσει περίεργα για το τι ο άνθρωπος μπορεί να κατασκευάσει, είχαμε νοιώσει περίεργα που βλέπαμε κάτω τα αυτοκίνητα σαν μυρμηγκάκια, είχαμε (τουλάχιστον εγώ) νοιώσει περίεργα περπατώντας σε αυτό τον όροφο. Το αρχικό αίσθημα ήταν ανασφάλεια για το αν θα συνέχιζες να πατάς εκεί που πατάς και στα επόμενα 5 λεπτά.. ένοιωθες να κουνιέσαι...
Και δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι εκείνο το πρωϊνό ένοιωσαν οτι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν...
Δεν θα προσπαθήσω να δείξω οτι εχω εξετάσει και εχω αναλύσει τους λόγους και τις αιτίες για αυτή την πράξη που συγκλόνισε όλη την ανθρωπότητα, απλά υπάρχουν αρκετές φορές, ιδίως οταν με την κολλητή παρεά λέμε οτι το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν ανεπανάληπτο για όλες τις ωραίες στιγμές που έιχαμε περάσει, που αναρωτιέμαι γιατί???

Wednesday, September 06, 2006

Εργο Τέχνης

Και τί δεν θα έδινα να ήμουν στην θέση του οδηγού για 1-2 χρόνια (νομίζατε για 1-2 ωρες??) μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο με τις πινακίδες M-HE 4306.
Νομίζεις οτι εχει γυρίσει όλο τον κόσμο αυτό το αυτοκίνητο, μέσα απο όλα τα σοβαρά περιοδικά και sites!Παντού αυτή η ίδια πινακίδα..!!
Μάλλον ενα απο τα πιό όμορφα coupe που κατασκευάστηκαν ποτέ, και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα λάμβανα υπ'οψιν τα σχόλια περί 'δύσκολης' οδηγικής συμπεριφοράς που γράφονται σε έγκυρα ειδικά εντυπα..
(6 κύλινδρο μοτέρ - το πρώην Μ3 φορούσε κατι αντίστοιχο - 4,9 για 0-100, κόφτης στις 8,000 στροφές και ηλεκτρονικός κόφτης στα 250 χλμ/ωρα, τιμή περίπου 80,000 εδώ στην χώρα μας και 65,000 στις Η.Π.Α...)

Να κερδίζεις τα θηρία...



Αργησα λίγο, αλλά παλι εδω!

Πέρασα κανα-δυο μέρες μέχρι να χωνέψω την ήττα (παραφωνία) της εθνικής μας!

Με τους φίλους μου που είδαμε τον αγώνα φτάσαμε σε σημείο έντονης διαμάχης (ως γνήσιοι προπονητές τηλεόρασης - όχι εξέδρας) γιατί δεν πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε!

Δεν λέει κανείς οτι με το να παίρνεις την 2η θέση στον κόσμο πρέπει να γκρινιάζεις αλλά όχι και έτσι..Οσες φορές να ξαναγίνει το ματς αυτό ποτέ δεν θα παίξει έτσι η Εθνική μας και κυρίως ποτέ η Ισπανία!!

Friday, September 01, 2006

100, 100, ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ, 100...



ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

http://www.nba.com/features/060901_usagre_recap.html

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ (ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ!) ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!